AirSon Engineering News 2020 AirSon förstärker organisationen under 2020 AirSon | 1 April 2020

AirSon förstärker organisationen under 2020

AirSon Engineering AB förstärker organisationen med två nya ingenjörer och en ekonomiassistent. Alla tre kommer utgå från huvudkontoret i Ängelholm.

Jonatan Lindholm är nyexaminerad civilingenjör inom energi, miljö och management med inriktningen Energiteknik för hållbar utveckling vid Linköpings Universitet. Jonatan kommer från Norrköping och flyttade till Ängelholm efter examen för att arbeta på AirSon, där han främst kommer ägna sig åt VVS-konstruktion och rådgivning inom företagets olika konsult- och entreprenadprojekt.

Dany John är utbildad civilingenjör inom mekanik vid Calicut University i Kerala, Indien. Han har erfarenhet av både svenska och internationella projekt inom kyl- och VVS-konstruktion och kommer närmast från Sweco. Han kommer att förstärka AirSons projekteringsavdelning med fokus på internationella installationstäta projekt, såsom inom livsmedel och formsprutning.

Katarina Lundeslöf är utbildad Civilekonom med inriktning Redovisning och Revision vid Högskolan Kristianstad. Katarina kommer närmast från revisionsbyrån Baker Tilly Saxos där hon arbetat som assisterande revisor/redovisningskonsult och har därmed erfarenhet inom redovisning och lönehantering. Katarina kommer i sin tjänst på AirSon att ansvara för den operativa redovisningen av företaget.

”Denna rekrytering ligger helt i linje med AirSons fokus på god ingenjörskunskap och kvalitet och gör att vi står rustade för en fortsatt expansion inom både nationella och internationella projekt. Den senaste tidens positiva utveckling har även nödvändiggjort en förstärkning till vår ekonomiavdelning för att tillväxten ska kunna fortsätta i samma takt. Vi är därför mycket nöjda med att Jonatan, Dany och Katarina valt att arbeta med oss och hälsar dem varmt välkomna”, säger Dan Kristensson, VD, AirSon Engineering AB.

Katarina and Dany joins AirSon