AirSon Engineering News 2020 AirSon opens in Malmö! AirSon | 1 October 2020

AirSon opens in Malmö!

AirSon Engineering AB öppnar ett nytt kontor i Malmö och förstärker organisationen med en ny VVS-konstruktör som kommer att utgå därifrån.

Den första oktober slog dörrarna upp till AirSons nya kontor. Kontoret är centralt beläget på Norra Neptunigatan i Malmö, fem minuters promenad från Centralstationen. För närvarande är Henrik Pettersson tillsammans med Isac Ederberg våra två nyanställda på kontoret men med sina 150 m² har kontoret plats för upp till 6 personer.

Henrik Pettersson är utbildad VVS-ingenjör och har många års erfarenhet i branschen. Han kommer närmast från det egna företaget HB2, vars lokaler AirSon nu har förvärvat. Han utgår från det nya Malmökontoret och kommer främst att arbeta med VVS-konstruktion och rådgivning inom företagets mer installationstäta projekt.

”Företagets utveckling under den senaste tiden har varit mycket god, vilket har fört med sig en mängd nya och intressanta projekt. Med detta förvärv har vi utökat vår räckvidd och står redo för ytterligare expansion, samtidigt som vi förstärker organisationen inom konstruktion och projektledning. Vi är därför mycket nöjda med att Henrik har valt att arbeta med oss och är övertygade om att Malmökontoret är i goda händer”, säger Dan Kristensson, VD, AirSon Engineering AB.

Airson opens in Malmö