AirSon Engineering News 2020 AirSon förstärker organisationen ytterligare under 2020 AirSon | 1 November 2020

AirSon förstärker organisationen ytterligare under 2020

AirSon Engineering AB förstärker organisationen med tre nya ingenjörer som kommer att utgå från kontoret i Ängelholm.

Labib Elsayed är utbildad civilingenjör inom mekanik med en bred erfarenhet av att designa VVS-system och leda megaprojekt i GCC- och MENA-regionerna. Han tog sin masterexamen vid Lunds Universitet, inom energi- och miljöeffektiva byggnader. Utöver detta är han även certifierad PMP (Project Management Professional) och RMP (Risk Management Professional) vid Project Management Institute, USA, samt en LEED green associate. Han kommer vara en stor tillgång i AirSons internationella projekt.

Gustav Graneskog är nyexaminerad energiingenjör med inriktningen förnyelsebar energi från Högskolan i Halmstad. Gustav kommer i sin tjänst på AirSon främst att arbeta med energiberäkningar och rådgivning inom företagets olika energieffektiveringsprojekt.

Simon Lindqvist är nyexaminerad energisystemingenjör med inriktningen energiteknik vid Högskolan i Gävle. Simon kommer ursprungligen från Bollnäs och flyttade till Ängelholm efter examen för att arbeta på AirSon, där han främst kommer ägna sig åt VVS-konstruktion och energiberäkningar inom företagets olika konsult- och entreprenadprojekt.

”De senaste åren har AirSon Engineering haft en väldigt positiv utveckling med många nya och prestigefyllda projekt, både nationellt och internationellt. Med denna rekrytering möjliggör vi ytterligare expansion och organisationen stärks ytterligare inom områdena konstruktion, energiteknik och projektledning, samtidigt som vi försäkrar god ingenjörsverksamhet och kreativitet. Vi är mycket nöjda med att Labib, Gustav och Simon valt att komma och arbeta med oss och hälsar dem varmt välkomna”, säger Dan Kristensson, VD, AirSon Engineering AB.

Simon, Labib and Gustav joins AirSon