AirSon Engineering News 2020 AirSon förstärker organisationen ytterligare under 2020 AirSon | 1 November 2020

AirSon förstärker organisationen ytterligare under 2020

AirSon Engineering AB förstärker organisationen med två nya ingenjörer och en ekonomiassistent. Alla tre kommer utgå från huvudkontoret i Ängelholm.

Simon Lindqvist är nyexaminerad energisystemingenjör med inriktningen energiteknik vid Högskolan i Gävle. Simon kommer ursprungligen från Bollnäs och flyttade till Ängelholm efter examen för att arbeta på AirSon, där han främst kommer ägna sig åt VVS-konstruktion och energiberäkningar inom företagets olika konsult- och entreprenadprojekt.

Katarina Lundeslöf är utbildad Civilekonom med inriktning Redovisning och Revision vid Högskolan Kristianstad. Katarina kommer närmast från revisionsbyrån Baker Tilly Saxos där hon arbetat som assisterande revisor/redovisningskonsult och har därmed erfarenhet inom redovisning och lönehantering. Katarina kommer i sin tjänst på AirSon att ansvara för den operativa redovisningen av företaget.

Dany John är utbildad civilingenjör inom mekanik vid Calicut University i Kerala, Indien. Han har erfarenhet av både svenska och internationella projekt inom kyl- och VVS-konstruktion och kommer närmast från Sweco. Han kommer att förstärka AirSons projekteringsavdelning med fokus på internationella installationstäta projekt, såsom inom livsmedel och formsprutning.

”De senaste åren har AirSon Engineering haft en väldigt positiv utveckling med många nya och prestigefyllda projekt, både nationellt och internationellt. Med denna rekrytering möjliggör vi ytterligare expansion och organisationen stärks ytterligare inom områdena konstruktion, energiteknik och projektledning, samtidigt som vi försäkrar god ingenjörsverksamhet och kreativitet. Vi är mycket nöjda med att Simon, Katarina och Dany valt att komma och arbeta med oss och hälsar dem varmt välkomna”, säger Dan Kristensson, VD, AirSon Engineering AB.