Säkerställ säkerhet och regelefterlevnad, minimera driftskostnader och maximera energieffektiviteten.
Inom mat- och dryckessektorn krävs många överväganden när du planerar att bygga en ny fabrik eller bygga om en befintlig produktionsprocess.
En av de viktigaste utmaningarna är naturligtvis lokala regler och riktlinjer. En annan aspekt är hur du säkrar en bra arbetsmiljö för din personal. Eftersom mat- och dryckesproduktion kan vara energikrävande, ligger huvudfokus alltid på hur man håller nere energianvändningen och hanterar spillvärme för att minimera de totala driftskostnaderna.
På AirSon har vi stöttat stora livsmedelsföretag under decennier, både inhemska och internationella. Våra tjänster täcker hela processen, från rådgivning och hjälp till kunder som vill sätta upp URS (användarkravsspecifikation) till grundläggande eller detaljerad konceptuell design, samt totalentreprenadskontrakt.
Vi ger liv åt effektiva och tillförlitliga anläggningar för livsmedelsproduktion.